Työntekijöidemme kokemuksia

Aloitteellisuudella on väliä Bittiumilla


Björn Andersson työskentelee vanhempana asiantuntijana Bittiumin Espoon konttorilla. Hän arvostaa vapautta, jonka Bittium työnantajana tarjoaa ja uskoo hyvän vallitsevan tiimihengen saavan työntekijät pysymään Bittiumilla.

Projektit tarjoavat RF-suunnittelijalle kansainvälisiä työtehtäviä


RF-suunnittelijan työt voivat Bittiumilla työskennellessä viedä Suomen lisäksi eri maihin ja mantereille. Kaisa Kurenniemi on työnsä puolesta päässyt matkustelemaan eri puolilla maailmaa. Matkustusmahdollisuudet ja kansainväliset työtehtävät ovat projekteista riippuen hyvinkin monipuolisia.

Työntekijöiden arvostus näkyy arjessa


Veikko Rytivaara on työskennellyt Bittiumilla kolmisen vuotta. Hän toimii yrityksen syntysijoilla Oulussa, missä uudet toimitilat otettiin käyttöön viime vuonna. Veikon mukaan työntekijöiden arvostus on Bittiumilla korkealla tasolla.

Bittium on joustava työnantaja


Niina Mäkinen opiskelee, tekee töitä ja pelaa Oulun Kärpissä jääkiekkoa. Hallittaessa haastavaa pakettia työnantajan joustavuus korostuu. Bittium on yritys, jonka hyvän työyhteisön ja toimivien työskentelytapojen ansiosta työn yhdistäminen kilpaurheiluun ja opiskeluun on mahdollista.

Bittiumilla tuntee, että omalla työllä on todella merkitystä


Sähkötekniikan kandidaatti Janne Mustaniemi työskentelee Bittiumilla tällä hetkellä diplomityöntekijänä. Parasta Bittiumilla työskentelyssä on hänen mielestään työpaikalla vallitseva tekemisen meininki sekä se, että työssä pääsee kehittymään nopeasti.

Loputtomat mahdollisuudet tulevaisuuden teknologian kehittämiseen


Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Henkilöstö 2023


Suomi
USA
Saksa
Keski-ikä 46
Keskimäärin vuosia Bittiumilla 11
Naisia 14%
Korkeakoulututkinto 79%
Insinöörejä 450
Koulutuspäiviä 2214
Koulutuspäivät / Henkilö 5

Yhteensä

526