Työnantajalupauksemme

Oikeaa työtä


Annamme sinulle muutakin kuin uusia haasteita – annamme sinulle ihan oikeata työtä, jossa pääset ratkomaan ongelmia.

”Insinööri”-sanaa käytetään usein ihmisestä, joka on täsmällinen, käytännöllinen, asia-orientoitunut, ja havaitessaan ongelman tai mahdollisuuden tehdä joku asia paremmin, pyrkii heti tarjoamaan ratkaisun. Me arvostamme sitä ominaisuutta sinussa, ja Bittiumilla pääset kaltaistesi joukkoon. Meillä pääset tekemään etenevää, mielekästä työtä jossa näet kädenjälkesi ja koet ylpeyttä aikaansaannoksistasi. Saat mahdollisuuden loistaa kyvyilläsi ja opit koko ajan uutta.

Olit sitten insinööri tai et, meillä voit toteuttaa itseäsi. Kääri vain hihat ja ala täysillä mukaan työhön; käytä osaamistasi ja näkemystäsi yhteisten tavoitteiden saavuttamiseksi.

Meillä sinun osaamisesi ja unelmasi ovat liiketoiminnan kova ydin


Meidän lisäarvomme asiakkaille on sitoutuneiden ihmistemme osaaminen ja kyky innovoida. Meidän menestyksemme riippuu siitä, ketä meillä on talossa; minkälaisia ideoita ja ratkaisuja kehitämme ja kuinka hyvää palvelua tarjoamme. Parhaat läpimurtomme ovat syntyneet yksittäisten ihmisten suuruudenhulluista unelmista.

Tällä hetkellä Bittium tekee tuotteita, järjestelmiä ja projekteja monelle eri segmentille; puolustus- ja viranomaisorganisaatiot, medikaali-tuotteet, tietoturvalliset älylaitteet, tukiasemat… Huomenna ja ensi vuonna teemme taas jotain meille aivan uutta. Haluatko sinä olla mukana vaikuttamassa siihen mitä teemme seuraavaksi?

Meidän tiimissämme on voimaa


Tiedätkö miten paljon osaamista tarvitaan satelliittipuhelimen tekemiseen? Meidän porukasta löytyy se kaikki ja paljon enemmän.

Lupaamme, että meillä löydät kollegoistasi ihmisiä, joiden tekninen osaaminen ja tietotaito ansaitsevat ihailusi. Meiltä löytyy sekä yhden alan huippuasiantuntijoita että laaja-alaisia soveltamisneroja. Emme tee vain ohjelmistoja vaan vahvuutemme on kokonaisten tuotteiden ja laitteiden suunnittelu.

Bittiumilla on vahva tiimihenki ja kaveria-ei-jätetä –mentaliteetti. Tämä näkyy työtilanteissa muun muassa avun tarjoamisena ja -saamisena sekä tiedon jakamisena. Kun yhdistetään hyvä porukkahenki, sujuvat ja kiinnostavat projektityöt huipputeknologioiden parissa sekä maailman parhaat osaajat kollegoina, voitko saada parempia lähtökohtia ammatilliseen kehitykseesi?

Arvot ohjaavat työntekoa

Intohimo oppimiseen ja innovointiin


Olemme langattomien teknologioiden pioneereja tarjoten asiakkaillemme markkinoiden parasta tietotaitoa. Uusimpien teknologioiden osaaminen on kilpailuetumme – se tekee meistä halutuimman yhteistyökumppanin.

Rohkeus mahdollistajana


Meillä on rohkeutta haastaa asiakkaitamme ehdottaen heille uusia ideoita ja tarjoten vaihtoehtoja. Meillä on rohkeutta vastata asiakkaidemme haastavimpiinkin vaatimuksiin.

Luottamus – DNA:mme kulmakivi


Otamme vastuun lupaustemme toteutumisesta ja toimitamme, mitä olemme luvanneetkin. Asiakkaamme voivat luottaa siihen, että kunnioitamme asiakassuhteidemme luottamuksellisuutta.

Etujamme

Lounasetu

Laaja työterveyshuolto

Hammashoito

Liikunta- ja kulttuurietu

Kerhot ja bändit

Yhteiset tapahtumat

Hieronta

Loistavat työkaverit

Viihtyisät tilat ja ergonomia