After Sales Support Engineer


Oletko noheva insinööri, joka erityisesti haluaa työskennellä ihmisten kanssa? Kaikkien loistavien teknisten osaajien ei tarvitse olla ekstroverttejä, mutta tähän nyt avoinna olevaan After Sales Support Engineer -tehtäväämme sellainen yhdistelmä sopisi erinomaisesti. Haussa on siis ohjelmistotekniikan suvereenisti hallitseva insinööri jolle ongelmanratkaisu on intohimo ja joka kokee ihmiskontaktit työpäiviään energisoivina virtapiikkeinä.

Tässä tehtävässä pääset mukaan Bittiumin kasvavaan Medical-liiketoimintaan, vastaamaan nimettyjen tuotteidemme teknisestä tuesta yritysasiakkaillemme ympäri maailmaa. Lähtötilanteessa näitä tuotteita ovat Bittium Faros ja Bittium Cardiac Navigator. Maailman parhaan teknisen tuen tarjoaminen edellyttää, että opit tuntemaan tuotteet paremmin kuin omat taskusi, osallistut tarvittaessa ohjelmistotestaukseen, ymmärrät servereiden toimintaa ja ennen kaikkea osaat kuunnella asiakasta. Selvität asiakkaidemme mahdolliset pulmatilanteet, keksit keneltä kysyä neuvoja, mistä etsiä ratkaisuja ja löydät ne. Iso osa asiakkaidemme kanssa työskentelystä tapahtuu puhelimitse tai verkkotapaamisten kautta, mutta tarvittaessa menet paikan päälle tekemään asennuksia tai varmistamaan, että homma toimii. Olet ajan hermolla ja tuot tuotekehitykselle oleellista tietoa siitä, mitä tuotteiltamme odotetaan ja minkälaisille uusille ratkaisuille on tulevaisuudessa tarve. Apunasi päivittäisessä työssä on koko Medical-tiimimme ja saat työhön ja tuotteisiin hyvän perehdytyksen.

Nämä osaamiset ja ominaisuudet antavat hyvän pohjan onnistumiselle:

  • Soveltuva tekninen koulutus, hyvinvointiteknologian koulutus tai harrastuneisuus katsotaan eduksi
  • Vahva ohjelmistotekniikan osaaminen, ohjelmistotestaus
  • Palvelinohjelmisto-osaaminen
  • Erinomainen englannin kielen taito (kirjallinen ja suullinen)
  • Asiakaslähtöinen ja positiivinen ote työhön
  • Intohimo ongelmanratkaisuun


Laita hakemus tulemaan jo tänään! Sopivien kandidaattien löydyttyä aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Contact person: recruitment@bittium.com
Category: SW development
Type: Full-time
Location: Kuopio
Last apply date: 27.5.2019