C/C++-taitoinen Linux-suunnittelija


Bittium on suomalainen insinööritalo, jossa sekä suunnitellaan omia tuotteita että toteutetaan vaativia tuotekehitysprojekteja asiakkaille ympäri maailmaa. Olemme erityisen hyviä asioissa, jotka liittyvät turvalliseen langattomaan tiedonsiirtoon ja kokonaisten laitteiden ja laiteläheisten ohjelmistojen suunnitteluun. Huippuosaaminen omalla alallamme mahdollistaa sen, että asiakkaamme luottavat meihin, kun tarvitaan tuotteita ja ratkaisuja mm. terveyden- ja sairaanhoidon tarpeisiin, viranomaisille, puolustusorganisaatioille, teleoperaattoreille ja laitevalmistajille.

Bittium SafeMove on tuoteperhe, joka tarjoaa ratkaisuja turvalliseen ja luotettavaan VPN-yhteyteen sekä paljon muuta. Esimerkkejä siitä, missä tuotteitamme käytetään, löydät mm. YouTube-kanavaltamme: https://youtu.be/xw7vgem1Z3A

Etsimme nyt vahvistusta SafeMove-tiimiimme pääkaupunkiseudulle. Menestyäksesi näissä hommissa sinulla pitää tietysti olla erinomaiset taidot ja osaaminen C/C++-suunnittelussa Linux ympäristössä, intohimoa ongelmanratkaisuun ja silmää yksityiskohdille. Tässä tehtävässä olet asiakkaamme luottohenkilö paikan päällä; olet juuri se tyyppi, jolta he ensimmäisenä kysyvät neuvoja siihen miten parhaiten hyödyntää työkalujamme tai ratkaisuja heidän kiperiin pulmiinsa. Näin voimme tarjota luotettavia ratkaisuja ja asiakaslähtöistä palvelua joista meidät tunnetaan.
Nämä taidot ovat työssäsi hyödyksi, mutta oleellisempaa on asenteesi työhön, kanssaihmisiin, ja vakaa Linux & C/C++-osaamisesi:

  • Bash-ohjelmointikokemus
  • Yocto Linux kokemus, Yocto build-työkalujen osaaminen
  • Linux-testausosaaminen
  • Aikaisempin kokemus näistä: Git, Jenkins ja Gerrit
  • Working Go ja/tai Python -osaaminen

Aloittaessasi työt nykyisessä projektissasi työskentelet pääasiassa asiakkaamme tiloissa Helsingin alueella. Projektin valmistuttua jatkat hommia Safemove-tiimin kotitoimistolla Espoon Leppävaarassa tai seuraavien haasteiden parissa pääkaupunkiseudulla. Espoossa bittiläisiä on n. 20, ja yhteensä meitä on jo melkein 700. Valtaosa bittiläisistä työskentelee Suomessa, mutta asiakkaamme sijaitsevat ympäri maailmaa. Meiltä löytyvät siis sekä pienen ja paikallisen että keskisuuren ja kansainvälisen työnantajan hyvät puolet!

Aloitamme haastattelut heti kiinnostavien hakijoiden löydyttyä – hae siis jo tänään!

Contact person: recruitment@bittium.com
Category: SW development
Type: Full-time
Location: Espoo
Last apply date: 27.5.2019