Konsernikirjanpitäjä


Etsimme Finance-tiimiimme konsernikirjanpitäjää. Huippukollegojen lisäksi tarjoamme sinulle kiinnostavan työn kansainvälisessä ja kasvavassa, julkisesti listatussa konsernissa. Työpisteesi sijaitsee uusissa viihtyisissä toimitiloissamme Oulun pääkonttorillamme.

Päävastuualueenasi on konsernin tilinpäätöksen laatiminen IFRS-normiston mukaisesti. Osana Finance-tiimiä sinulla voi lisäksi olla vaihtelevasti myös muita normaaleja taloushallinnon tehtäviä.

Työnkuvaan kuuluu:

  • Vuosi- ja osavuositilinpäätösten laadinta ja siihen liittyvän prosessin johtaminen
  • Konserniyhteenvetojen laadinta kuukausittain
  • Cognos Controller -konsolidointijärjestelmän pääkäyttäjänä toimiminen
  • Emoyhtiöiden kuukausittaisesta erilliskirjanpidosta ja raportoinnista vastaaminen
  • Erillisyhtiökirjanpitäjien tukeminen ja ohjeistaminen
  • Tuloveroilmoitusprosessin johtaminen ja ilmoitusten laatiminen yhteistyössä erillisyhtiökirjanpitäjien kanssa
  • Osallistuminen taloushallinnon kehittämiseen.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutusta sekä useamman vuoden kokemusta vastaavista taloushallinnon tehtävistä. Toivomme, että konsernin tilinpäätöksen laatimiskokemuksen, Suomen kirjanpitolainsäädännön ja IFRS -standardien tuntemuksen ohella hallitset monipuolisesti myös verotukseen liittyviä kysymyksiä. Työssä onnistuaksesi on välttämätöntä, että sinulla on hyvät Excel-taidot ja osaat viestiä sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi. Tarvitset työn luonteen mukaisesti joustavuutta ja paineensietokykyä sekä hyviä yhteistyötaitoja.

Työtavoiltasi olet järjestelmällinen, oma-aloitteinen, vastuuntuntoinen ja tehokas. Osaat myös priorisoinnin jalon taidon aikataulupaineessa. Ennen kaikkea olet positiivinen ja huumorintajuinen sekä halukas kehittämään ja kehittymään yhdessä tiimin kanssa!

Contact person: recruitment@bittium.com
Category: Other
Type: According to agreement
Location: Oulu
Last apply date: 21.1.2019