RF-, Power Amplifier- ja Filter-osaajia


Tarvitsemme lisäkäsiä suurteho RF -hankkeisiimme Oulussa! Haemme mm. RF-, Power Amplifier ja Filter -osaajia. Nyt käsillä oleva työ on konkreettista, ratkaisukeskeistä suunnittelua, jossa etenet määrittelystä toteuttamiseen yhdessä tiimisi kanssa. Työvuosiesi määrä ei ole ratkaisevaa vaan asenteesi; oletko omimmillasi nopeatempoisessa projektissa, jossa tehdään yhteistyötä useiden eri tahojen kanssa? Kerrotko helposti vaikka puolivalmiitkin ideasi ja tuot ne tiimin käyttöön, pyrkien yhdessä luomaan uusia, aiempaa nerokkaampia ratkaisuja? Nautitko siitä, kun työ etenee ja näet siinä kädenjälkesi?

Odotamme hakijoilta totta kai relevanttia määrää osaamista ja kokemusta erikoisalastaan ja siinä käytetyistä työkaluista, esim. jos olet pääasiassa RF-osaaja, sinulle pitäisi olla tuttuja RF arkkitehtuuri tai, RX-/ TX- suunnittelu. PA-suunnittelijana tunnet alalle oleelliset työkalut, kuten ADS ja AWR. Tai sitten olet ylipäänsä haka suunnittelemaan matkapuhelinverkoissa tarvittavia filttereitä. Kaikissa näissä töissä tarvitset matkapuhelinjärjestelmien tuntemusta ja kokemusta tuotekehitysprojekteista. Arvostamme näyttöjä ja kokemusta vastaavanlaisista hommista.

Koska haemme useampaa osaajaa, voimme huomioida erilaisia taustoja ja kiinnostuksia ja muokata tehtävänkuvia niihin sopiviksi; uusia haasteita löytyy melko varmasti sekä uran alkutaipaleelle että vähän kokeneemmallekin jermulle. Meidän on myös aika lailla väistämätöntä, että osaamisesi kasvaa kohisten – ja seuraavassa projektissa edessäsi ovat taas uudenlaiset haasteet ja tilanteet!

Laita hakemus tulemaan ja aloitetaan keskustelu siitä, mikä on sinun uusi urasi Bittiumilla!

Contact person: recruitment@bittium.com
Category: RF development
Type: Full-time
Location: Oulu
Last apply date: 28.1.2019