SW Project Manager


Etsimme henkilöä, jonka mielestä Scrum- ja Agile-menetelmät ovat työelämän viisasten kivi tai ainakin vastaus hyvin suureen osaan kysymyksistä. Jos olet etsimämme ketteristä menetelmistä valaistunut henkilö, riittää että elät ja hengität Scrummia vaikkei sinulla vielä muodollista Scrum Master -pätevyyttä olisikaan. Projektipäällikkönä huolehdit siitä, että ohjelmistokehityksen tavoitteisiin päästään aikataulussa, ennakoit esteitä, keksit kiertoteitä ja rakennat tikapuita niiden yli.

Menestyäksesi tehtävässä tarvitset näkemystä ja jonkin verran myös kokemusta softakehityksestä, mielellään erityisesti ohjelmistotuotannon ja -testauksen alalta. Laatupuolelta AQAP kokemuksesta on hyötyä, mutta asiat oppii kyllä tekemälläkin. Ymmärrät myös Agile-menetelmien perusteet niin teoriassa kuin käytännössäkin. Tehtäväkenttä on laaja ja monitahoinen, joten tarvitset erinomaista organisointikykyä ja ketterää keskittymistä. Olet toimintatavoiltasi tavoitteellinen ja sinnikäs sekä järjestelmällinen dokumentoija. Koet mielekkääksi ja palkitsevaksi ihmisten kanssa työskentelyn ja jatkuvan kehittämisen. Jaksat tukea ja sparrata työkavereitasi myös väistämättöminä taisteluväsymyksen hetkinä! Olet luonnostasi hyvä jakamaan tietoa ja kommunikoit sujuvasti sekä suomeksi että englanniksi.

Tämä työpaikka sijaitsee Kajaanin toimistollamme. Mikäli tehtävä kiinnostaa sinua, ota yhteyttä saman tien. Aloitamme haastattelut heti sopivien henkilöiden ilmoittauduttua.

Contact person: recruitment@bittium.com
Category: Project management
Type: Full-time
Location: Kajaani
Last apply date: 4.6.2018