Security Specialist / Tietoturva-asiantuntija


Meidät tunnetaan tietoturvaan liittyvistä tuotteistamme ja ratkaisuistamme, kuten Bittium Tough Mobile™ -älypuhelimestamme, joka on saanut Luottamuksellinen-suojaustason kansallisen tietoturvaluokituksen. Haemme joukkoihimme jatkuvasti lisää osaajia vahvistamaan ohjelmistojen ja laitteiden tietoturvan erikoisosaamistamme. Jos sinulla on alaan liittyvää kokemusta, me olemme kiinnostuneita! Tällä hetkellä käynnissä on useampia projekteja joihin voimme lähteä sovittelemaan mukaan joko perustason osaajaa tai kokeneempaa gurua. Tietoturva-osaajia palkkaamme pääkonttorillemme Ouluun ja myös muihin Suomen toimipisteisiimme; Espooseen, Kajaaniin, Kuopioon ja Tampereelle.

Erityisesti nämä osaamiset ja aiempi kokemus kiinnostavat meitä:

  • Tietoturvan järjestelmä- ja arkkitehtuuriosaaminen
  • Tietoturvallinen ohjelmointi
  • Turvastandardit, kuten FIPS ja Common Criteria
  • Laitepohjaiset kryptografia-ominaisuudet kuten Arm TrustZone tai TPM
  • Secure Android, Kali Linux
  • Uhka-analyysit/Haavoittuvuus testaus/Salausalgoritmit/Avainten hallinta/Sertifikaatit/IPSEC/open SSL


Tämä haku on auki toistaiseksi, joten älä jää odottamaan hakuajan umpeutumista. Etenemme haastatteluihin aina sopivan kandidaatin ilmoittauduttua.

Jos arvioit olevasi todella kova osaaja tällä alalla, voit kiihdyttää rekrytointiprosessissamme ohituskaistalle ja lähettää yhteystietosi tai LinkedIn-profiilisi sähköpostitse osoitteeseen recruitment@bittium.com. Me soitamme sinulle.

Contact person: recruitment@bittium.com
Category: SW development
Type: Full-time
Location: Espoo, Kajaani, Kuopio, Oulu, Tampere
Last apply date: 4.6.2018